Vind penge på gaming med eOddset

eoddset

eSport er en sportsgren i hastig udvikling, og i de seneste år har eSport oplevet massiv vækst, hvilket skal ses som et resultat af den stigende popularitet, store sponsorater og massive investeringer i sporten. I dag er der således mange gamere, der lever af eSport og tilhørende turneringer, hvilket også er tilfældet for en række danskere. Her spilles der ofte League of Legends, StarCraft 2 og Counter Strike.

Nu har Danske Spil også fået øjnene op for den hastigt voksende sportsgren, hvor man har mulighed for at spille på eSports-kampe og begivenheder, under navnet eOddset hos Danske Spil, hvilket viser sig at være en indbringende forretning for mange spillehajer.

 

Besøg eOddset hos Danske Spil >>

 

Prøv noget nyt!

Mange oddser i de samme sportsgrene og ligaer, som de altid har gjort – hvorfor ikke prøve noget nyt? eSport er en sportsgren, som de færreste havde et kendskab til for år tilbage, og man bliver oftest mødt med et: ”Kan man virkelig leve af det?”

Hvad mange ikke ved, er, at eSport typisk er kæmpestore begivenheder med hundred- eller tusindvis af publikummer, der hepper deres favoritter på vej. Når man oddser på eSport, bliver man derfor en del af et kæmpe cirkus, og det er rigtigt sjovt at sætte sig ind i denne nye sportsgren.

Udøverne minder i høj grad om andre sportsfolk, da deres hverdag er præget af hård træning og skarp konkurrence.

 

Følg med i kampenes udvikling

eSport centrerer sig omkring computere og andre konsoller, og derfor er det naturligvis en selvfølge, at rigtigt mange kampe streames kvit og frit, hvilket står i skarp kontrast til Premier League, NFL og andre sportsligaer.

Derfor kan det også være noget sjovere at sætte sine penge på eOddset hos Danske Spil end andre sportsgrene, da du her ikke behøver den helt store TV-pakke for at følge med i kampens udvikling og udfald.