Verdens bedste guldduel

superligaDet er såmænd ikke, fordi de er jyder alle sammen, det er snarere, fordi langt størstedelen af indsatserne på en kommende dansk mester i sæsonens løb er sat på FC København, at der er glæde hos oddssætterne hos Danske Spil. Når Oddsetspillerne taber, vinder oddssætterne. Sådan er spillet.

Det ser efterhånden ud til, at Superliga-guldet skal placeres i enten Herning eller Aalborg og ikke hos FC København, som spillerne ellers trofast har satset skillinger på hele sæsonen. Faktisk er omkring 80 procent af indskuddene sat på FC København, mens blot 5 procent er sat på henholdsvis FC Midtjylland og AaB. Det betyder, at vinder FC København ikke mesterskabet, scorer Danske Spil omkring en halv million kroner. Derfor er det set fra oddssætternes stol verdens bedste guldduel, Superligaen byder på i denne sæson.

– Det er en meget overraskende guldduel, Superligaen er endt op med. De to jyske hold, FC Midtjylland og AaB har ikke haft den store bevågenhed blandt Oddset-spillerne som danske mestre. FC København er derimod holdet, som Oddset-spillerne gennem hele sæsonen har bakket voldsomt op. Men FC København har stort set spillet sig ud af guldkampen med nederlaget senest i Aalborg, lyder det fra oddssætter Hans-Henrik Busk Stie.

Da sæsonen startede, var de to jyske mandskaber henholdsvis vurderet som nummer tre og fire, og dengang kunne man få odds 28 på FC Midtjylland som kommende guldvinder, mens AaB startede helt oppe i odds 30. I dag er der odds 1,85 på FC Midtjylland, mens oddset på AaB er kravlet ned i 2,30.

Om guldet skal til Herning eller længere nordpå, kan lørdagens storkamp på MCH Arena formentlig give et kraftigt fingerpeg om.

– FCM kan med en hjemmesejr over AaB spille sig meget tæt på mesterskabet. Et fem point-forspring i sæsonens resterende otte kampe vil gøre gulddrømmene hos FC Midtjylland endog meget realistiske, vurderer Hans-Henrik Busk Stie.

Men nu kan FC København jo stadig hente de to jyske mandskaber og vinde guldet. Der er odds 13 på Ståle Solbakkens mandskab. De startede i odds 1,40.

Danske Spil -->>Lav konto her