Spillede 7.50 kroner og vandt 183.000 kroner på tipico

Tipico 2424Det er fredag, det er snart fyraften og de første har allerede forladt kontoret, og mentalt er du efterhånden også fraværende. Man begynder så småt at afsøge nettet for underholdning og kommer i tanke om, at man da vidst nok har en €1 på sin Tipico odds konto. Man logger ind, og konstaterer at man lige netop har €1 tilbage på kontoen. Skal pengene sættes til odds 1.24 så jeg kan lave laaaaaaaangsom raket, eller skal vi ud over stepperne, og se om vi ikke kan score den store gevinst.

Sådan har det måske forløbet hos en spiller hos den store tyske bookmaker tipico, da denne valgte at spille €1 på til kampe til imponerende odds 24.524. 10 kampe med alt fra tysk til italiensk fodbold. Det højeste odds lød på 4.50, mens det laveste odds var 1.50. I blandt de 10 kampe var det 4 uafgjorte, 4 sejre til hjemmeholdet og to sejre til udeholdet.

Der skulle altså en seriøs omgang held til, og held må  man i den grad sige at spilleren havde. I følge oddset skulle kuponen gå hjem 1 ud af 24.524 gange.

Den heldige spiller kan nu smide 183.000 skattefrie kroner ind på kontoen, og glæde sig over at de 7.50 kroner bragte lykke til spilleren. Om han efterfølgende har forsat med at spille små beløb på høje odds skal være usagt, men mon ikke den lige har fået et skud eller to.

Tipico er Tysklands største bookmaker, med mange 1000 fysiske butikker. I Danmark kan man også finde fysiske Tipico butikker, hvis man da ellers ikke har lyst til at benytte sig at deres lækre hjemmeside. I de fysiske butikker som lige nu kan findes i København, har man mulighed for at spille live på et hav af kampe som man naturligvis kan følge på tv. Har man også brug for en kold øl, kan det naturligvis også klares.

Tipico har dansk licens, og det betyder at alle gevinster naturligvis er skattefrie. Så har du selv lyst til at give det en vild kupon et skud, så behøver du altså ikke efterfølgende at betale halvdelen tilbage til den danske stat. Det gør sig også gældende for den bonus på 100% op til 1.000 kroner som man kan få på tipico.dk.

De 10 kampe

Tipico billede 22