Sjove EM 2016 odds – Se hvad du kan spille på til EM til odds 20,16

danske-spil-oddset-580x330

Det handler om odds på EM 2016 i disse dage, for alle bookmakere på kloden med respekt for sig selv, har oversvømmet deres odds-sektioner med lukrative odds på EM 2016 i Frankrig.

Hvis du er fodboldfan, og skal se EM denne sommer, er det måske en god idé at kaste et kig på nogle af de sjove EM odds hos Danske Spils Oddset. Her får du præcist odds 20.16 på samtlige udsagn i listen herunder, og det vil altså sige, at du kender oddset på forhånd – du skal bare finde et udsagn du kan lide, og finde ud af hvor meget der skal satses.

Få f.eks. odds 20.16 på at ingen kampe ender i straffesparkskonkurrence eller på at der scores mindst 147 mål i de i alt 51 kampe ved EM. Du kan også spille på om der scores flere eller færre end X-antal mål i hver af de 6 EM-grupper, samt forskellige kombinationer med EM-vinderen og målscorer i finalen. Få f.eks. odds 20.16 på, at Tyskland vinder EM og at Mesut Özil scorer i ordinær spilletid i finalen.

Et sjovt odds – set med dansk/tyrkiske briller – er udsagnet om at Emre Mor scorer mindst tre mål i turneringen. Emre Mor, som fravalgte det danske landshold til fordel for det tyrkiske, har haft et fornemt forår hos FC Nordsjælland i Superligaen, og er på den front udtaget til den tyrkiske EM-trup, men fortsætter succesen her? Hvis den gør, kan du altså få odds 20.16 på tre (eller flere) Mor-mål.

I alt er der 50 udsagn som alle udløser odds 20.16, og hvis du kan lure en overraskelse eller bare er en stabil fodbold-spåmand, kan du altså slå mønt på dine evner til at forudsige EM i fodbolds gang i Frankrig denne sommer. Du finder spillene på Oddset hos Danske Spil under “EM 2016”, hvor du også kan se en masse andre spændende oddsmarkeder på hvem der kommer i finalen, topscorermarkeder og meget, meget mere.

Spil på EM til odds 20.16 på Oddset >>

 

Se de sjove EM odds til 20.16 her:

odds_2016_em

 

Spil på EM til odds 20.16 på Oddset >>

 

danske-spil-580x330