Real Madrid vs Liverpool

Champions League finalen nærmer sig med hastige skridt, og vi mangler blot at finde det sidste hold, som skal deltage i finalen i verdens mest prestigefyldte klubturnering.

Champions League finalen

Real Madrid sikrede sig en plads i finalen forleden, da de besejrede FC Bayern München samlet over to kampe. Det første opgør i München endte med 2-1 til Real Madrid, og da returopgøret i Madrid endte 2-2, var det gjort klart, at det var “Los Blancos” der skulle tage den første billet til finalen.

I den anden Champions League semifinale venter AS Roma og Liverpool. Liverpool kørte Roma over med hele 5-2 på Anfield Road og meget skal derfor gå galt, hvis det ikke skal blive til en plads i finalen for Jürgen Klopps drenge. Roma scorede to sene mål og gav dermed sig selv en lille livline, da de nu “blot” skal vinde med 3-0.

3-0 var cifrene de besejrede FC Barcelona med, da catalanerne var på besøg i kvartfinalen, og derfor skal man ikke afskrive AS Roma på forhånd. Bookmakerne har dog svært ved at se endnu en overraskelse ske, og derfor må det forventes, at Champions League finalen 2018 bliver mellem Real Madrid og Liverpool FC.

Bookmakerne er ret enige i oddsene på vinderen af Champions League. Real Madrid giver i skrivende stund et gns. på odds 1.70, mens Liverpool ligger til odds 2.30. Skulle AS Roma overraske mod Liverpool og derefter slå Real Madrid i finalen, så giver det pengene hele 26.00 gange igen.