PokerStars inviterer til en ny form for online poker

zoom pokerNu kan alle kunderne hos PokerStars, prøve en helt ny måde at spille online poker på. Prøv det hæsblæsende Zoom poker, og oplev det store sus hos PokerStars.

Nu kommer der virkelig fart over feltet, når du spiller online poker hos PokerStars. Især hvis du prøver deres nyeste form for online poker, som de kalder for Zoom poker.

Med Zoom poker kommer du helt sikkert ikke til at kede dig, og miste tålmodigheden fordi de andre er for langsomme til at agere. Zoom poker sørger nemlig for at der altid er noget at se til, så du ikke skal sidde og vente på alle de andre med/modspillere.

Når du spiller Zoom poker sidder du kun ved bordet i kort tid af gangen, og du kommer ikke til at gro fast sammen med et par stramme pokerspillere. Så snart du har foldet din hånd, så vil du blive smidt videre til det næste pokerbord. Det er lige meget om du folder før eller du folder efter floppet. Det afgørende er, at så længe du er med i hånden, så får du lov til at blive ved bordet. Så snart du ikke er med i hånden længere, ja så bliver du automatisk sendt videre til næste bord.

PokerStars har valgt at tilbyde Zoom poker i både turnerings poker, og til alle dem der elsker at spille cashgame. Når vi taler cashgame, så findes Zoom poker i varianterne: Holdém, Omaha og Draw-poker på stakes fra $0,01/$0,02 op til $2,50/$5. Hvis det ikke er nok til dig, så må du desværre væbne dig med tålmodighed. PokerStars siger nemlig, at de arbejder på at få tilføjet flere spil og stakes indenfor nær fremtid.

Det fedeste er, at du også kan spille Zoom poker helt gratis hos PokerStars. Du kan selvfølgelig ikke vinde ægte penge, men til gengæld kan du få prøvet Zoom poker af uden økonomisk risiko.

Så snart du har fået smag for Zoom poker, så er det bare med at komme i gang med at spille for ægte penge, så du kan vinde en masse skattefrie pengepræmier hos PokerStars.

Det koster ikke noget at blive kunde hos PokerStars, og alle nye kunder kan endda rede sig en klækkelig pokerbonus på helt op til $600. Man skal bare skrive PSP7824 i kassen med PokerStars bonuskode, og dermed blive kvalificeret til den lukrative PokerStars indbetalingsbonus på 100 % op til $600.

Spil hos verdens største pokerrum. Lav konto her!