PokerStars Anmeldelse

pokerstars_bord1

PokerStars erobrede helt tilbage i 2006 førstepladsen på listen over online pokerrum med flest spillere. Siden 2006 har PokerStars kunne kalde sig verdens største pokersite, og fra d. 1. januar 2012 har PokerStars også kunnet kalde sig skattefrie i Danmark.

PokerStars fik nemlig licens i Danmark i takt med den nye spillelov trådte i kraft, og dermed er du nu sikret 100% skattefrie gevinster hos PokerStars.

Når du starter som ny spiller hos verdens førende i online poker, bliver du budt velkommen af en startbonus på op til $600. Læs mere om den forneden.

Det er dog ikke kun din startbonus, som gør det værd at spille her. PokerStars har uden sammenligning det bedste udbud af pokerspil på nettet, og samtidigt også den bedste og mest roste poker software.

Spil hos PokerStars >>

 

PokerStars Bonus og Kampagnekode

Hos PokerStars får nye kunder mulighed for at modtage i alt op til $600 i bonusser når der sættes penge ind.

Bruges PokerStars Kampagnekode PSP7824 vil det være de 3 første indskud som giver ret til bonus og endvidere bliver kunder helt automatisk medlem af PokerStars VIP programmet hvor der gives ekstra poker bonusser, kaldet Stellar Rewards. Stellar Rewards betales i små portioner og der findes i alt 19 bonusser som udbetales til spillerkontoen.

Brug PokerStars Kampagnekode, når du laver din PokerStars konto for at sikre dig den mest fordelagtige bonus hos verdens største Pokerrum.

 

PokerStars software

PokerStars er verdens største, og det betyder også, at lobbyen her har meget mere at byde på end alle andre pokerrums ditto. Du har ganske enkelt alle tænkeligt indstillinger og værktøjer tilgængelige i højre side af lobbyen, og i det store vindue kan du navigere og sætte filtre for alle dine søgninger. Den kan virke uoverskueligt ved første øjekast, men det er det samme som at komme ind i et stort indkøbscenter for første gang. Her sker simpelthen så meget, at det kan føles som en opdagelsesrejse i pokerland, de første mange gange du spiller her.

PokerStars udvikler selv softwareplatformen og gennem årenes løb har denne udviklet sig til at være den absolut bedste poker software på markedet i dag. Det enkelte spil og turneringer afholdes problemfrit og softwaren er endog meget stabil. De mange features som er udviklet gennem tidens løb, gør at spillerne hos PokerStars får en sublim oplevelse når de logger ind på deres PokerStars konto.

Alt i alt er PokerStars et pokerrum alle bør have en konto hos, og selvom der findes mange tilbud hos andre online pokerrum, så er de mange spillere hos PokerStars den endelige faktor som gør at dette pokerrum ganske enkelt bare udmærker sig på alle punkter.

pokerstars_lobby1

Sådan ser verdens mest roste pokerlobby ud. Her kan du finde alt der er værd at spille indenfor online poker.

 

PokerStars med flest turneringer

Man er ikke verdens største pokerrum uden også at være det sted med flest turneringer og med de største præmiesummer.

Dagligt afholder PokerStars tusindvis af turneringer i alle prisklasser og man kan for få penge faktisk få en del underholdning. Især er kvalifikationsturneringer til de store søndagsturneringer og satellitter til European Poker Tour events noget som tiltrækker mange. Med en million dollars garanteret i ”Sunday Million” så er denne pokerturnering ugens højdepunkt for rigtigt mange spillere og hver eneste søndag året rundt mødes mere end 6000 deltagere i kampen om de mange penge.

PokerStars er også pokersiden med flest Single Table Tournaments og man venter sjældent længe førend ens fortrukne turnering går i gang.

 

PokerStars sikkerhed

Når det handler om online poker så skal sikkerheden være i top. Dette såvel omkring softwaren og spillernes tilgodehavender. PokerStars har et udsøgt sikkerhedssystem og alle spillernes midler er separeret fra konti som bruges til den daglige drift.

Hos PokerStars er der absolut ingen grund til at være bekymret for sine penge, hvilket gælder samtlige de pokerrum vi anmelder her på Netmerc.dk.

Online spil er en jungle at finde rundt i for almindelige mennesker men holdet bag Netmerc har gennem en dekade fulgt med i online poker industrien og henviser kun til pokerrum som har en vis størrelse og hvor sikkerheden er i top!

Hos PokerStars er den maksimale ventetid på penge 72 timer men det tager sjældent mere end nogle få timer førend bankfolkene hos PokerStars har godkendt en hævning.

Indsætning af penge er enkelt og foregår med det samme. Indsatte penge kan bruges indenfor få sekunder i pokerrummet.