Party Poker Rakeback

Det største skattefrie pokerrum tilbyder rakeback. Party Poker Rakeback er fuldautomatisk og poker spillerne kan se i selve cashier hvordan udviklingen i rakeback foregår. Systemet er forholdvis enkelt i og med at spillerne modtager højere rakeback jo mere der spilles og 40% er det maksimale som kan opnås hos Party Poker. Dog skal nævnes at i de måneder hvor pokersiden også kører den promotion som hedder Gladiator eller ”the cash machine” så kan individuelle spillere rent faktisk nå op på omkring 75% direkte rakeback hos verdens tredje største pokerside.

Stadig et af de største

Party Gaming har tilbage i tiden været verdens største pokerrum og kun indførelsen af den Amerikanske spillelov UIEGA gjorde at navnkundige PokerStars kunne overtage positionen som duksen i klassen. Dog arbejder Party Poker hen mod igen at blive en dominerende faktor i forhold til poker og har med købet af WPT (World Poker Tour) taget det første spadestik til igen at blive det førende pokerrum i verden når USA igen åbner for Europæiske pokerspillere. Party Gaming ledes i dag af Jim Ryan der har en fortid hos Cryptologic samt Ultimate Bet Poker.

Skulle der være nogle som foretrækker at læse om Party Poker Rakeback på Engelsk så kan det gøres ved at følge linket til www.rakerider.com – Palladium Elite hedder rakeback programmet og som allerede nævnt er det muligt at optjene 40%. Vær venligst opmærksom på at for at nå maksimum-satsen så skal der købes bonusser da direkte veksling til kontanter kun giver 30%.

Danske spil og Party

Danske Spil kundgjorde for et halv års tid siden at de havde valgt netop Party Poker som poker softwareleverandør når den danske spillelovgivning træder i kraft hvilket formentligt sker til januar 2011. Dog virker det ikke til at denne sag er helt og fuldt afgjort da der er rygter om at Playtech har lavet indsigelse mod at der ikke har være licitation omkring Dansk Spils valg af software-partner.