Paradise Poker Anmeldelse

Paradise Poker Information Vurdering 9/10
Pokerrum Paradise Poker Paradise Poker Spiller Niveau 9
Webside paradisepoker.com Spil udvalg 9
Etableret 1999 Bonus 10
Licens Malta Paradise Poker Paradise Poker Trafik 8
Software Boss Media Software 8
Bonuskode Automatisk Kundeservice 9
Bonus €1000 Download Paradise Poker Vurdering - 9/10

Paradise Poker er et af de ældste varemærker inden for online poker og siden 1998 har ejerne bag firmaet fokuseret på at tilbyde kunder fra hele Europa den bedste oplevelse inden for online gambling. Paradise Poker er en del af firmaet Sporting Bet som i mange år har været en af de mest foretrukne udbydere af online sports betting.

Endvidere drives også Paradise Casino samt Centrebet af Sportingbet og fra 2012 overtagers de danske selskaber Danbook og Scandic Bookmakers. Hermed har Sportingbet vist at de er mere end interesserede i det danske marked og Paradise Poker er selvfølgeligt selskrevne til en dansk spillelicens.

Derfor er man også sikret en øget sikkerhed når man vælger Paradise Poker som sit foretrukne pokerrum, da det er et meget stort og succesfuldt børsnoteret firma (Sportingbet Plc.) der driver siden. Derudover har Paradise Poker også masser af eksklusive kampagner for danske spillere, så der er masser af gode grunde til at blive kunde hos denne udbyder.

Bonus hos Paradise Poker

Nye kunder der foretager deres første indbetaling af penge kan få en 200 % bonus på op til €1000. Denne bonus så fri i takt med at du optjener FPP Point, og du kan kombinere dette gode tilbud med alle de kampagner som Paradise Poker afholder.

For hver 200 optjente FPP Point vil €10 af din bonus blive overført til din konto, hvilket er en fremragende metode, da man derved hurtigere vil få ens bonus udbetalt end hvis man skulle spillet hele bonussen igennem først. For at få den fulde bonus hos Paradise Poker er et indskud på €500 eller mere nødvendigt hvis man skal modtage €1000 i bonus.

Mulighed for Rakeback

For at give dig en god sum penge tilbage på dit spil tilbydes der en Paradise Poker rakeback aftale på 30 %. Fælles for alle pokersider på Boss Media netværket er at der kræves €100 eller mere i månedlig rake for at få rakeback. Dette er heldigvis et krav som man nemt kan opfylde selv hvis man er amatør eller hobbyspiller.

Du bliver automatisk tilmeldt rabatordningen ved at download pokerrummet fra toppen af denne side.

Licens og skattefrihed

Paradise Poker har en licens på Malta til at udbyde online poker der gør at dine gevinster er skattefrie. Dette inkluderer også penge du måtte vinde i kampagner eller modtage i form af bonusser og rakeback. Med et bindende svar fra SKAT om at alle gevinster og andet vundet hos Paradise Poker er fritaget fra beskatning, er dette en solid udbyder der byder på alle de fordele man som dansk pokerspiller kan nyde godt af.

At opnå en licens til at udbyde online poker på Malta er desuden noget som er en svær proces, og du kan derfor være sikker på at alt er som det skal være når du vælger Paradise Poker som udbyder.

Paradise Poker Promotions

Hver måned finder du masser af fede kampagner hos Paradise Poker som tidligere fortalt også har fokus på danske spillere. Derfor kan du blandt andet spille med i Danish Paradise Poker League der kan sikre dig adgang til live turneringer og meget andet. Udbuddet af kampagner er ret stort taget antallet af spillere i betragtning, og det gør også at spillere som er knap så aktive har en rimelig chance for at vinde en ekstra præmie enten i form af kontanter, gadgets, turneringspakker eller andet.

Kundeservice

For at sikre at du får den bedst mulige kundeoplevelse hos Paradise Poker, finder du dedikeret kundeservice af højeste karat. Holdet bag supporten hos Paradise Poker sidder klar ved computeren 24 timer i døgnet hvor de vil gøre alt for at få løst de spørgsmål eller problemer du måtte have i forbindelse med din pokerkonto eller selve spillet.

Udover e-mail support kan du også live chatte med deres personale hvilket sikrer hurtig afklaring og ellers kan der ved telefonisk henvendelse i hverdagene blive løst eventuelle problemer på dansk.

Gå til toppen og opret konto, klik her!