Online Poker Bonus

online_poker_bonus_shutterstock

Er du på jagt efter den bedste online poker bonus på markedet, er du kommet til det rette sted.

I denne artikel kigger vi nærmere på de bedste online poker bonusser i Danmark netop nu, og vi lister kun poker bonus tilbud, der kommer fra pokerrum med dansk licens hos Spillemyndigheden. Dermed er du nemlig sikret skattefrie pokergevinster og poker bonusser. Her på siden finder du med andre ord udelukkende poker bonusser af højeste kvalitet og fra de største online pokerrum i Danmark.

 

Få online poker bonus her!

Vores mål med denne guide til poker-bonusser er først og fremmest at give dig et valg mellem de bedste online poker bonusser. Det forsøger vi at gøre med listen herunder, som løbende opdateres med nye poker bonus tilbud.

En poker bonus er uden tvivl et fantastisk kampagnetilbud, som man bør gøre brug af som ny kunde hos et pokerrum, for med en aktiv bonus på pokerkontoen, kan du få en slags rabat på din rake, hvilket du kan læse mere om forneden.

Herunder finder du vores nuværende Top 5 over de bedste online poker bonusser i Danmark netop nu. Uanset hvilken af de fem pokerrum du er interesseret i, kan du læse mere i vores anmeldelse af det pågældende pokerrum, eller du kan gå direkte til pokerrummet med Spil nu-linket.

 

Top 5: Få den bedste online poker bonus

Læs anmeldelse Bonus Opret konto
PokerStars $600 Spil nu >>
Unibet Poker €200 Spil nu >>
NordicBet Poker €1000 Spil nu >>
Betfair Poker $2000 Spil nu >>

 

Vil du se endnu flere poker bonusser, kan du se denne poker bonus oversigt hos BonusRiders, hvor der er stor fokus på netop online poker bonus.

 

Få rabat med en online poker bonus

Med en aktiv online poker bonus på kontoen, får du nemlig løbende penge tilbage, når du spiller poker. Disse penge er en slags “rabat” på den rake du betaler, når du spiller turneringer og cash games hos pokersiderne på nettet.

Denne rabat på din rake betyder uanset hvordan det går ved bordene, at enten taber du færre penge – ellers vinder du flere.

Et eksempel på hvilken indflydelse rabatten kan have på dit regnskab, kunne være dette:

Du tager NordicBet Pokers bonus på  €1000, som i øvrigt aktiveres med en bonuskode og ikke er afhængig af indskuddets størrelse. Den kræver €5000 rake at spille fri iflg. bonuskravet, hvilket vil sige, at du får 20% rabat på din rake, og det er bestemt ingen dårlig deal. Når du er færdig med at rake de €5000, har du måske tabt €500 på at gøre det, fordi du har været lidt uheldig undervejs. I stedet for at indkassere et trist tab på -€500, kan du i stedet glæde dig over et facit på +€500, når din €1000 poker bonus tikker ind på kontoen.

Kommer du ydermere gennem bonuskravet med et overskud på spillet, kan du blot glæde dig over €1000 oveni gevinsterne. Det er en no-brainer i virkeligheden, hvorvidt man bør acceptere en poker bonus eller ej. Men, det er værd at sætte sig ind i, hvordan en poker bonus fungerer, og det kan du læse meget mere om i det følgende afsnit.

 

Bonuskrav: – Hvordan fungerer en poker bonus?

En poker bonus aktiveres oftest ved indbetaling, men i enkelte tilfælde får du bonussen automatisk – før du sætter penge ind – ved  hjælp af en bonuskode, du indtaster på et givent tidspunkt i oprettelsesprocessen.

Når din bonus er aktiveret – ved indskud eller bonuskode – skal du i gang med at spille bonuspengene fri. I modsætning til en casino bonus, udbetales pengene nemlig ikke FØR du har klaret bonuskravet.

Det foregår ved, at du samler point sammen ved at spille poker, og hver gang du rammer x-antal point, får du en lille del af bonussen udbetalt i kontanter uden gennemspilskrav.

Nogle bonusser udbetales på én gang, og i de tilfælde skal du være overveje om du kan nå at spille hele bonussen fri, inden tidsfristen udløber. Intet er mere surt, end at være 95% færdig med bonuskravet, og tiden så rinder ud. I de tilfælde ser du nemlig ikke en cent af de mange bonusdollars.

Er du ikke helt bevidst om, hvor meget du er i stand til at spille fri, så sats på den sikre hest, og tag imod en poker bonus som udbetales løbende i mindre rater. I de tilfælde er udbetalte bonuspenge selvfølgelig dine egne, og bliver ikke konfiskeret igen, hvis du senere må opgive de sidste 5% af bonussen, fordi tiden slap op.

Du gider ikke forpligte dig til at spille mere end du kan overskue, så vælg din bonus med omhu. Dét er vores bedste – og vigtigste – bonus-råd!

Artikelfoto: Shutterstock