Odds på EM 2016 topscorer: Cristiano Ronaldo er favorit

EM er den mest prestigefyldte titel, man som nation kan vinde i Europa. En anden prestigefyldt titel er den gyldne sko, som topscoreren af turneringen modtager.

Ved slutrunder bliver der ofte scoret mange mål, det var vi bl.a. vidende til ved den seneste VM slutrunde i Brasilien, hvor der blev sat rekord for flest scorede mål nogensinde i en VM slutrunde. Ved denne slutrunde var det colombianske James Rodriguez, der blev topscorer i turneringen med seks mål.

Ved EM slutrunden i 2012 var der ikke en spiller, der skilte sig ud, her var det hele seks spillere, der endte med lige mange scoringer. Mario Mandzukic, Christiano Ronaldo, Mario Balotelli, Alan Dzagojev, Mario Gomez og Fernando Torres endte alle med tre scoringer. De bedste danskere var Nicklas Bendtner og Michael Krohn-Dehli, der hver især scorede to mål for Danmark.

Det bliver spændende at se, hvem der bliver EM topscorer ved slutrunden i 2016, og allerede nu er bookmakeren bet365 ude med odds på EM 2016-topscoreren. Her er Cristiano Ronaldo favorit sammen med tyske Thomas Müller, men som du kan se på listen herunder – eller hos bet365.dk – er der masser af spændende målslugere på listen. Hvad med f.eks. Harry Kane til odds 13.00 eller måske Olivier Giroud hos de franske værter til odds 21.00?

Odds på EM 2016 topscoreren her —>

 

Odds på topscorerne ved EM

Der kan ofte være rigtig gode odds at hente topscorerne i slutrunderne, da det ikke altid er særlig mange mål, der er nødvendige for at blive topscorer. Ved VM i 2014 var 6 scoringer fra James Rodriguez nok, og man skal ej glemme, at oddsene på colombianeren var helt oppe i odds 100 inden turneringen gik i gang. Derfor kan det være en rigtig god ide at studerer trupperne samt kampprogrammerne inden turneringen går i gang. Hvilke angribere forventes at få fuld spilletid, og er nogle i holdene i lettere grupper end andre? – Det ville f.eks. ikke være lige så attraktivt at spille Christiano Ronaldo som topscorer, hvis han er i en svær gruppe mod tre stærke hold, som hvis han er i en gruppe mod tre miniputter.