Nordicbet Poker Anmeldelse

nordicbet_poker_bord

Det er ikke noget nyt, at  er en af de mest foretrukne online pokerrum du kan finde på det danske marked i dag. De har nemlig længe været blandt danskernes foretrukne online pokerrum, når det gælder et stabilt og professionelt online pokersite.

Nordicbet Poker har utroligt meget at byde på til alle deres kunder. Allerede i forbindelse med din første indbetaling vil du føle du bliver ekstra godt behandlet hos Nordicbet Poker. Du er nemlig berettiget til at modtage en velkomstbonus, som udover over at være 100 % skattefri, også er en online pokerbonus, hvor du kan få helt op til €1000 – uanset hvor meget du indbetaler. Hos NordicBet Poker er det din bonuskode – og ikke indskuddet – der afgør, hvor stor bonussen skal være.

Vælg mellem fem forskellige bonusser op til €1000, og kom godt i gang hos NordicBet Poker herunder.  NordicBet har selvfølgelig dansk licens hos Spillemyndigheden og derfor skattefrie gevinster.

Spil hos NordicBet Poker >>

 

Nordicbet Poker Bonus: Op til €1000

Nordicbet Poker har som nogen af de få på pokermarkedet i dag valgt at give alle deres kunder muligheden for selv at vælge hvilken velkomstbonus de kunne tænke sig. Det er særdeles sjældent at man ser et online pokerrum der ligefrem har flere forskellige velkomst bonusser man kan vælge mellem. Som regel er der bare en standard online poker bonus, som alle kan benytte sig af når man opretter sig som ny kunde.

Nordicbet Poker mener ikke at det er nok med kun et enkelt bonustilbud, og derfor har de som sagt valgt at give de nye kunder chancen for at vælge mellem fem forskellige Nordicbet Poker bonus tilbud. Årsagen til dette er, at bonussen udbetales på én gang – nemlig når hele bonuskravet er klaret – og derfor kan det give god mening, at sikre sig at man kan nå at spille bonussen helt fri inden tidsfristen på 60 dage udløber.

Du indtaster bonuskoden efter du har downloadet pokerklienten, oprettet din bruger og valgt pokeralias. Gå derefter til “tilgængelige bonusser” og indtast din bonuskode, som du finder herunder.

Du kan se NordicBet Pokers bonuskoder her:

nordicbet_poker_bonuskoder

 

 

NordicBet Poker VIP Program

NordicBets loyalitetsprogram giver dig mulighed for at veksle din loyalitetspoint til kontanter. Du kan få helt op til 30% af din rake tilbage på denne måde, men det kræver at du opretholder det højeste trin i VIP Programmet, som du kan se herunder.

nordicbet_loyalitetsprogram

 

 

Poker software

Nordicbet Poker benytter sig af den super fantastiske poker software der er udviklet i samarbejde med Microgaming. Softwaren er kendt for at være ekstremt fleksibel og brugervenlig. Den er så nem at finde rundt i at helt nye pokerspillere, der ikke er vant til de forskellige pokerklienter, sagtens kan finde ud af at håndtere softwaren. Det koster ikke en krone, at downloade og installere pokersoftwaren og du kan til hver en tid hente og installere den.

Så snart du er færdig med at installere softwaren, og du har oprettet dig som kunde, er du i princippet klar til at spille alt det online poker du overhovedet kan overkomme.

nordicbet_poker_lobby

Pokerlobbyen er let overskuelig og giver dig hurtig adgang til de forskellige spil, uanset om du er til cash games, sit & go eller turneringer.

 

nordicbet_poker_lobby_2

Hver enkelt turnering har sin egen lobby, hvor du kan se turneringens struktur, blinds, og præmier. Undervejs i turneringen kan du holde øje med average stack, hvem der er chipleader og ikke mindst hvor længe der er til boblen sprænger.

 

Nordicbets rolle i dansk sport

En af de største grunde til at Nordicbet Poker er blevet så populær blandt danskerne som de er, skyldes uden tvivl deres meget aggressive markedsføring i de danske medier og på internettet. Nordicbet har altid været gode til at involvere sig der hvor der sker når det gælder medie dækning. Det har blandt andet været i forbindelse med forskellige sponsorater af store sportsudøvere samt store sportsbegivenheder.

De har blandt andet været hovedsponsor for den tidligere verdensmester i speedway – Nicki Sørensen. Desuden har Nordicbet Poker været seriøst gode til at sørge for at tilbyde forskellige online pokerkampagner der har været særligt henvendt til det nordiske marked og endda ofte udelukkende for de danske pokerspillere. Derfor Nordicbet Poker vundet en særlig plads i de danske pokerspillers hjerter, fordi de fra starten har haft et godt og tæt forhold til netop det danske marked.

 

Er poker skattefrit hos NordicBet Poker?

Ja, NordicBet Poker er skattefrit i Danmark, og det gælder både dine gevinster, bonusser og udbetalinger fra VIP Programmet. Det skyldes, at din omsætning hos NordicBet allerede er beskattet via afgifter til den danske stat, som et led i den danske licens NordicBet har hos Spillemyndigheden. Læs mere her om skattefri poker bonus hos NordicBet.

 

Nordicbet Poker kundeservice

Du kan til hver en tid kontakte Nordicbet Poker ved at ringe eller sende kundesupport en e-mail. Foretrækker du en mere “hands on” service, hvor du er i direkte kontakt med en kundearbejder, kan det anbefales at kontakte NordicBet via live chat-funktionen på hjemmesiden.