Ladbrokes Poker Anmeldelse

Ladbrokes Poker Information Vurdering 9/10
Pokerrum Ladbrokes Poker Ladbrokes Poker Spiller Niveau 9
Besøg Webside ladbrokes.com Spil udvalg 9
Etableret 1996 Bonus og Kampagner 9
Licens Gibraltar Download Ladbrokes Poker Trafik 8
Software MicroGaming Software 9
Bonuskode RIDERS Kundeservice 10
Bonus 5500 kr. /$1000 Vurdering - 9/10

Ladbrokes Poker er et af de stærkeste navne inden for online gambling i Europa. Med snart 10 års erfaring inden for faget ved de hos Ladbrokes alt om hvordan man skal drive en god forretning, og hvordan man skal behandle ens kunder. Med en stor dedikation til nordiske spillere og især danske kan du nyde godt af de mange tilbud som findes hos Ladbrokes Poker. En gang imellem kan man også finde promotions som kun er for danske kunder, hvilket gør det ekstra sjovt at være kunde hos Ladbrokes.

Populær udbyder

Den høje popularitet der kendetegner Ladbrokes Poker er en følgevirkning af deres store engagement i pokerspillet og den høje sikkerhed som altid har dannet rammerne bag deres forskellige produkter. Med nogle af de fedeste kampagner for pokerspillere har mange helt naturligt også valgt dette pokerrum som deres udbyder af poker hvilket også en af grundene til at så mange danskere år efter år vælger at forblive loyale kunder hos dette firma som nok er allermest kendt for deres sports betting.

Store garanterede turneringer

Hver måned finder du hundredevis af garanterede turneringer hos Ladbrokes Poker. Dette tæller alt lige fra små til store turneringer, og hver søndag kan du blandt andet spille med i en €100.000 garanteret rebuy turnering der er meget populær.

Derudover vil der hvert kvartal også blive spillet en €500.000 garanteret turnering som man billigt kan kvalificere sig til. Denne turnering har ofte et overlay og det kan derfor blive meget indbringende at være turneringsspiller hos Ladbrokes Poker.

Et stort turneringsudvalg sikrer at man altid kan finde en turnering der passer til ens behov og pengepung og som altid kan du kvalificere dig til de største turneringer hos pokersiden for små penge og få mulighed for at deltage i større turneringer uden det nødvendigvis skal koste en bondegård.

Ladbrokes Poker Bonus

Nye kunder hos Ladbrokes Poker kan få op til 5500 kroner I bonus. For at få denne poker bonus skal man indtaste koden RIDERS når man opretter sig som kunde og herefter vil man modtage en kontant bonus som man frispiller imens man optjener player points.

Optjener du f.eks. 35.000 point hos Ladbrokes Poker vil du få den fulde bonus på 5500 kroner udbetalt, hvilket i amerikansk valuta svarer til $1000. Du behøver kun at indsætte et minimumsbeløb for at få den fulde bonus hvilket egentligt er et særsyn i online poker. Man kan uden tvivl også sige at Ladbrokes Poker er med helt fremme når det handler om gode velkomsttilbud.

VIP Program

Alle kunder der aktivt spiller poker hos Ladbrokes Poker vil blive en del af deres unikke VIP program der giver dig mulighed for op til 30 % i rakeback, invitation til VIP events og mange andre eksklusive kampagner. Eksempelvis kan du få tilknyttet en personlig manager hvis du optjener mere end 10.000 point om måneden hvilket oven i de mange andre VIP tiltag, hvilket er med til at gøre dette pokerrum til et af de absolut bedste for såvel hobby spillere som profesionelle

Høj sikkerhed

Sikkerhed er noget de tager meget alvorligt hos Ladbrokes. Såvel dine personlige oplysninger som dine kontoinformation er krypteret og sikret på bedst mulig vis. Ydermere er selskabet noteret på børsen i London og dermed underlaget et hav af regler og love og større sikkerhed findes ganske enkelt ikke hos online pokerrum.

Kundeservice i verdensklasse

Ladbrokes Poker har i mange år været kendt for deres meget høje niveau inden for kundeservice som man som spiller kan nyde rigtig godt af. Du har både mulighed for at kontakte dem telefonisk, via e-mail eller live chat. De mange muligheder for kundeservice og deres yderst engagerede medarbejdere gør, at man nemt vil få besvaret de spørgsmål man måtte have i forbindelse med spillet eller sin konto.

Gå til toppen og opret konto, klik her!