Kan Brøndby nå gruppespillet i Europa League? – Se oddsene her!

Dansk fodbold er inde i en rigtig god fase, hvor vi nu har muligheden for at få fire hold med i gruppespillet i Europa League og Champions League. Brøndby er et af de mandskaber, som kan spille sig i Europa Leagues gruppespil, og her hedder modstanderen Panathinaikos fra Grækenland.

Vi spår Brøndby gode chancer, og i denne optakt til Panathinaikos vs Brøndby kommer vi med et spilforslag på opgøret. Du kan se odds på Panathinaikos vs Brøndby forneden fra bookmakeren NordicBet, som tilbyder odds på om Brøndby kan nå gruppespillet i Europa League samt på begge indbyrdes opgør mellem holdene.

Spil på kampen hos NordicBet.dk >>

 

Odds på Panathinaikos vs Brøndby

NordicBet har odds på om Brøndby går videre til næste runde, og her er der et flot odds 2.75 på Brøndby til at kvalificere sig til næste runde.

Odds på Brøndby sig til gruppespillet i Europa League 2016/17

Ja 2.75
Nej 1.38

 

Samtidigt har NordicBet naturligvis også odds på begge kampe mellem Brøndby og Panathinaikos. I den første kamp i Grækenland er Brøndby klare underdogs til odds 5.85, hvilket vi ser som en smule skævt.

Vi tror derimod, at Brøndby kan spille lige op med grækerne, som ganske vist tog andenpladsen i Grækenland sidste sæson, men som dog også sluttede hele 30 point efter mestrene fra Olympiakos. Panathinaikos er et stærkt hold, men Brøndby spiller i øjeblikket som et forvandlet mandskab under Zorniger, i forhold til tidligere sæsoner.

På Panathinaikos vs Brøndby får du odds 1.62 på Panathinaikos, 3.60 på uafgjort og odds 5.85 på Brøndby, hvilket gør kampen super attraktiv, hvis man som os tror på en Brøndby-overraskelse i Grækenland og et super udgangspunkt før returen d. 25. august.

Spil på kampen hos NordicBet.dk >>

 

Spilforslag: Brøndby kan vinde mod Panathinaikos

Brøndby er inde i en rigtig god stime, hvor det i weekenden blev til 4-0 hjemme over Sønderjyske. I det opgør havde Brøndby og Sønderjyske dét tilfælles, at man i den kommende uge skal ud i vigtige Europa League-kvalifikationskampe mod henholdsvis Panathinaikos fra Grækenland og Sparta Prag fra Tjekkiet.

Brøndby var i stand til at levere på højeste niveau i kampen mod Sønderjyske, til trods for at en uge forinden netop havde spillet to hårde kampe mod Hertha Berlin og FC Midtjylland, og ydermere har en vigtig kamp i vente i Grækenland i denne uge. Sønderjyske viste derimod stadig, at man ikke er i stand til at tackle både Superliga og Europa League-kvalifikation på samme tid.

Høj klasse af mandskabet fra Vestegnen, som nu er nummer to i Superligaen, hvor man er ubesejret efter de første fem kampe, og ydermere har taget en flot skalp i Europa i form af Hertha Berlin.

Kan Brøndby fortsætte stimen og nå gruppespillet i Europa League? Det kræver en samlet sejr over to kampe mod græske Panathinaikos, som eliminerede AIK Stockholm i sidste kvalifikationsrunde. Her vandt grækerne først 1-0 hjemme og dernæst 0-2 i Sverige.

Den græske sæson er endnu ikke startet, og Panathinaikos har derfor kun de to kampe mod AIK Stockholm af betydning i denne sæson. Grækernes måske manglende kampform kan måske blive Brøndbys fordel, som det også var det mod Hertha Berlin, hvis sæson heller ikke er startet endnu i Tyskland. Superligaen kører derimod på fulde hammer, og Brøndby gør det godt.

Teemu Pukki har lavet svimlende otte mål i de sidste tre kampe for Brøndby, og han kan meget vel blive en afgørende faktor allerede i den første kamp i Grækenland, torsdag d. 18. august kl. 20.00, når der er kick off i Panathinaikos vs Brøndby i første kamp. Returopgøret spilles i Brøndby d. 25. august, hvor Panathinaikos i mellemtiden har spillet deres første kamp i den græske Super League.

 

broendby