De bedste bookmakere på nettet

Da Danmark etablerede en ny spillelovgivning i 2012, blev der samtidig tyndet ud i antallet af bookmakere herhjemme. Løbende har flere bookmakere dog fået licens til at udbyde spil, så Danmark nu har et stort antal af muligheder for at bette på sport.

I denne artikel vil der fokuseres på de bedste bookmakere, som er tilgængelige på det danske marked, og hvad grunden er til, at de bookmakere er bedre end de andre.

Danske Spil

Vi starter naturligvis med Danske Spil, som alle dage har været Danmarks største bookmakere. Det er simpelthen et must at have en konto hos Danske Spil, hvis man er bosat i Danmark.

Danske Spil tilbyder ikke en særlig stor velkomstbonus, men til gengæld er de rigtig godt med på de fleste danske markeder og events. De tilbyder eksempelvis ofte flere special spil på begivenheder med dansk deltagelse.

Det kan både være Melodi Grand Prix, Danmarks landskampe i forskellige sportsgrene eller E-Sport. Samtidig kan du spille langt de fleste spil i butikkerne, og her kan du ikke blive limiteret.

Bet365

Man kommer ikke uden om, at bet365 nok er den bedste bookmaker overhovedet på markedet. De er førende på antallet af spil der tilbydes, og de er også ofte i toppen, når man kigger på odds.

Det er dog især i live-betting delen, at bet365 er bedst, da de altid har et eller andet, som der kan spilles på. Intet er for småt til bet365, der både tilbyder spil på de mindst kendte ligaer, de fleste motorsportsgrene og ligeledes de mindre cykelløb. Hvor mange bookmakere kun tilbyder live-spil på hovedbegivenheder, er bet365 altså langt med fremme, og de klart den bedste online bookmaker.

Det eneste store minus ved bet365 er, at de er forholdsvis hurtige til at limitere din konto, hvis du er vindende spiller.

Unibet

Dette er umiddelbart den næstbedste bookmaker på det danske marked. Unibet er ikke langt efter bet365 hvad angår udbud af spil og div. markeder, og faktisk er der flere områder, hvor de er foran.

Unibet kan vel sagtens kaldes kongen af special spil, da det især er her, at de markerer sig.

Ønsker du andre muligheder på spil end blot 1×2, o/u osv. så er Unibet en fantastisk bookmaker. På fodboldkampe er der ofte muligheder for at spille på gule kort, assists, antal offsides, frispark og mange andre sjove spil.

Tager vi et kig på Champions League kampene, så vil der kunne spilles på, om en given spiller rammer træværket.

Unibet er førende indenfor de spil, der gør det lidt mere underholdende at følge kampene i TV, og derfor rangerer de på vores top 3 over de bedste bookmakere online.

Tags: