Betfair Poker Anmeldelse

betfair_poker_bord_uden_sidegames

Betfair Poker er verdens største spillebørs indenfor online betting, og med deres mange års erfaringen inden for både casino, betting og poker, kan du her nyde alle former for spil og udvalget er blandt de største på markedet.

Betfair Poker har skiftet software et par gange i den tid, Betfair har udbudt poker, men nu om dage har man hjemme på verdens største pokernetværk, nemlig iPoker-netværket. Her deler Betfair Poker softwaren med en række andre bookmakere og pokersites, hvilket betyder, at der er mange flere spillere online, end der ville være hvis du kun spillede mod Betfair-spillere.

Kom i gang med en €40 velkomstpakke netop nu, og derudover Danmarks største pokerbonus på op til $2000 på første indskud. Her får du 200% bonus, så $1000 indskud er nok til at udnytte bonussen fuldt ud, men mindre kan selvfølgelig også gøre det.

Spil hos Betfair Poker >>

 

Danmarks Største Poker Bonus

Som ny kunde hos Betfair Poker har du mulighed for at få et hav af flotte tilbud. Eksempelvis har du mulighed for at få helt op til $2000 i poker bonus, hvis du indsætter $1000. Helt så meget behøver du dog ikke at indsætte for at få en bonus. Du kan fx nøjes med at indsætte $50, og så modtage $100 i bonus. Når du har foretaget din første indbetaling, skal du efterfølgende optjene det krævede antal point, før din bonus bliver udbetalt i små portioner.

Husk at overveje hvor meget du har tid til at spille før du beslutter dig for hvilken bonus du vælger. Bonusser udbetales i €10 ad gangen for hver gang du har optjent 1250 statuspoints.

Der er altså tale om en af markedets bedste poker bonusser, som giver dig hurtig udbetaling.

 

Licens forhold og skattefrihed

Betfair Poker har licens i Danmark, hvilket betyder at dine gevinster er skattefrie i og med at Betfair allerede har betalt afgift af de vundne penge. Som indehaver af en officiel licens til at udbyde spil i Danmark, er du sikker på højeste sikkerhed og trygt spil hos Betfair Poker.

 

Betfair Poker software og kampagner

Betfair Poker afholder nogle af de største kampagner inden for online poker. Her finder du alt lige fra rake races til STT leaderboards, prize giveaways og kvalifikationsturneringer til store live turneringer. Med det store antal kampagner og umådeligt store præmier er Betfair Poker din garanti for masser af ekstra værdi og gode chancer for at få mere ud af ens spil ved at deltage i de mange promotions. Du kan altid læse om de nyeste kampagner hver måned i de nyhedsbreve som sendes ud fra Betfair Poker.

Herunder kan du se screenshots fra pokerklienten, hvor du let kan navigere dig rundt mellem de mange spændende turneringer i lobbyen, eller kigge efter et godt cash game at spille med i.

betfair_poker_lobby

 

Betfair Poker Kundeservice

Spillere hos Betfair Poker kan kontakte deres dedikerede medarbejdere 24 timer i døgnet via e-mail eller telefon. Der er desuden mulighed for at udfylde en kontaktformular direkte på deres hjemmeside så man hurtigt kan blive betjent.