Bet365 Poker Anmeldelse

bet365_poker_bord

Bet365 er et af de største navne inden for både Sports Betting og Poker. Med en stor dedikation til markedet for sports betting vil man som kunde hos Bet365 Poker opleve at mange knap så erfarne spillere ofte prøver lykken på bordene, hvilket betyder en nemt tjent skilling til øvede spillere.

Bet365 er først og fremmest kendt hos danske gamblere, som en glimrende bookmaker til odds på fodboldkampe og andre sportsbegivenheder, hvor der ofte deles ud af risikofrie væddemål og høje odds. Men der er også guf til pokerspillerne hos Bet365.

Det ser vi meget mere på i denne Bet365 Poker anmeldelse, hvor vi går helt tæt på Bet365 og hvad der er i vente, hvis du opretter en pokerkonto her. Er du klar til at spille med det samme, kan vi du gå direkte til Bet365 via linket herunder, og komme i gang med at spille poker hos Bet365.

Få en poker bonus på op til  som ny spiller, hvilket du også kan læse mere om senere i denne anmeldelse.

Spil hos Bet365 Poker ->

 

Bet365 Poker VIP Program og Merit Points

Hos Bet365 Poker opererer de med såkaldte Merit Point, der blandt andet afgør, hvor høj en status du har i Bet365 Pokers VIP program. Denne VIP-status er igen afgørende for, hvor store fordele du får som spiller. Ved 1000 Merit Points er du Bronze-VIP, og så stiger du ellers i graderne gennem sølv, guld og op til Platin, hvor fordelene er kæmpe store. Som Platin kan du f.eks. veksle 375.000 Merit Points til €3750 i kontanter. Fordelene starter allerede ved de laveste trin, og uanset hvor du befinder dig i VIP Programmet, kan du veksle dine Merit Points til kontanter, bonusser eller turneringstokens. Bonusserne giver dig lidt mere værdi end kontanter, men til gengæld skal du så også først spille dem fri.

Hvis du gerne vil have flere penge på kontoen hurtigere tilbydes der særlige pokerborde, hvor du optjener Merit Point hurtigere end normalt. Disse “Premium Tables” giver dig 20% ekstra Merit Points, så hvis du spiller cash games, er det værd at huske på.

Fra tid til anden tilbyder Bet365 Poker nye kampagner der blandt andet kan sikre dig et sæde I store live turneringer, såvel som muligheden for at vinde ekstra kontanter I forskellige kampagner. Alle poker promotions hos Bet365 Poker vil blive informeret om via deres hjemmeside, så man kan altid have et solidt overblik over hvilke tilbud man kan være en del af gennem ens spil.

 

Bet365 Poker software

Softwaren hos Bet365 Poker fremgår flot detaljeret og overraskende minimalistisk. Det er nemt at navigere rundt imellem de forskellige borde, og man synes ikke at miste overblikket selvom man måske gerne vil spille på flere borde på samme tid.

Faktisk er Bet365 Poker den udbyder der har den flotteste software af forskellige udbydere på iPoker netværket, så hvis man er træt af en uoverskuelig software, kunne man med fordel prøve den som findes hos Bet365 Poker.

Herunder kan du se et screenshot af pokerlobbyen hos Bet365, hvor du let finder adgang til dine foretrukne spil.

bet365_poker_lobby

I lobbyen kan du nemt overskue hvad der rører sig hos Bet365 Poker, og samtidig følge din fremgang med din poker bonus og VIP status.

 

bet365_poker_lobby_2

Hver enkelt turnering har sin egen lobby, hvor du kan se turneringens struktur, blinds, og præmier. Undervejs i turneringen kan du holde øje med average stack, hvem der er chipleader og ikke mindst hvor længe der er til boblen sprænger.

 

Cash Games og Turneringer

I og med at Bet365 Poker holder til på iPoker netværket er du sikret et stort udvalg af spil på alle tider af døgnet. Både inden for cash games, SNG og Multi Table Tournaments er der godt gang i den alle ugens dage, og hver søndag kan er der masser af fede søndagsturneringer med store garanterede præmiepuljer. Derudover kan du også finde Jackpot SNG-turneringer i mange varianter, hvor du kan vinde en stor jackpot, hvis du vinder en række SNG’ere i træk. Det er svært, men ikke umuligt, og der er mange penge af vinde i jackpotten.

På en standard søndag aften er der fint gang i bordene i cash game-sektionen, hvor No Limit Hold’em kører helt op til $25/$50 under peak-hours. Langt de fleste spiller dog langt lavere end dette, og på micro-, low- og midstakes er der altid masser af spil at vælge imellem.

 

Er poker skattefrit hos Bet365?

Bet365 Poker har sin licens til at udbyde spil i Danmark hos den danske Spillemyndighed. Det betyder i alt sin enkelthed, at dine gevinster hos Bet365 allerede er beskattet via afgifter til den danske stat, og derfor er at betragte som 100% skattefrie. Det samme gælder din poker bonus, som du får når du opretter dig som ny kunde. Læs mere her om skattefri poker bonus hos Bet365.

 

Bet365 Kundesupport

Bet365 Poker tilbyder kundeservice døgnet rundt via bade live chat, e-mail og telefon. De mange muligheder for at blive hjulpet med de spørgsmål man har, gør det en leg at være kunde hos Bet365 Poker. Det er totalt ligegyldigt om man har spørgsmål til deres produkter, eller er i løbet ind i problemer med ens konto eller lignende. Du er altid sikret hurtig service fra holdet bag Bet365 Poker, som i langt størstedelen af tilfældene løser udfordringen til stor tilfredshed for kunderne.