bet365 Poker Anmeldelse

bet365 Poker på mobil og tablet

bet365 har endelig lanceret deres længeventede poker-app. Det er ensbetydende med, at det nu er muligt at spille poker på både tablet og mobiltelefon. Om man er til iOS eller Android, så er det altså muligt at spille poker overalt med bet365’s poker-app. Den er i øvrigt også virkelig let at installere.

Derudover kan man med bet365’s poker-app både spille turneringer og cash games uden at skulle sidde derhjemme foran computeren. Det er en stor fordel, hvis man ikke er derhjemme, mens en pokerturnering starter. Det kunne være, hvis man er på vej hjem efter en lang arbejdsdag med toget. Så er det altså stadig muligt at deltage i en pokerturnering, hvis man har lyst til at slappe lidt af og samtidig have muligheden for at vinde en stor gevinst.

Spil hos bet365 Poker

 

bet365 Poker udvalg

Hvis man har en konto hos bet365 Poker, så kan man spille en masse interessante pokervarianter som for eksempel Texas Hold’Em og Omaha Hi Lo. Det er også værd at nævne, at alle disse pokervarianter kan findes i turneringsform som for eksempel Sit and Go eller multi table. bet365 Poker har altså et stort udvalg af forskellige pokerturneringer og -varianter.

En af de største fordele ved at spille hos bet365 Poker er deres forskellige cash games, som der er rigtig meget aktivitet i. Derudover er det førnævnte store udvalg af forskellige pokerturneringer også en stor fordel. Lige pt. befinder bet365 Poker sig på det anden største pokernetværk i verden. Det betyder, at de er blandt de travleste pokernetværk på det danske marked. Derfor er det altid muligt at lokalisere et spil eller en turnering som der passer til ens pengepung.

Derudover er bet365 den eneste udbyder på dette pokernetværk, der har erhvervet sig en dansk licens. Derfor kan man kun spille på det andet største pokernetværk i verden, hvis man har en konto hos bet365 Poker.

 

Hvad betyder dansk licens?

Når vi nævner, at bet365 har erhvervet sig en dansk licens, så er det ensbetydende med, at Spillemyndigheden har givet dem lov til at udbyde casino, poker og sportsbetting til hele Danmark. Det betyder, at de lever op til alle de danske krav, og at alle deres afgifter er blevet betalt. Hvis man skulle være så heldig at løbe med den helt store gevinst hos bet365 Poker, kan man derfor se frem til, at den er fuldstændig skattefri. Der er altså ingen grund til at tro, at skattefar inviterer til torskegilde, fordi man har været så dygtig eller heldig at vinde en af de helt store turneringer.

Læs mere her om skattefri poker hos bet365.

 

Tonsvis af turneringer hos bet365 Poker

Fra man står op, til man går i seng, er der massevis af multi table-turneringer og single table-turneringer hos bet365 Poker. Alle disse turneringer kan man i øvrigt finde i forskellige prisklasser. Specielt om aftenen er der tonsvis af sprøde multi table-turneringer på bet365’s Poker.

I løbet af ugen er der også massevis af forskellige turneringer, hvor man kan vinde den helt store gevinst. Om man er til Omaha Hi Lo eller Texas Hold’Em, så er der altid en turnering til enhver smag hos bet365 Poker. Specielt indenfor Sit and Go-kategorien er der konstant en tempofyldt turnering. Særligt deres Double or Nothing-turneringer synes vi er en sjov og nem turneringsform.

Derfor kan det altså godt være en god idé at holde øje med bet365’s turneringer. Der er nemlig massevis af muligheder for at være med i en sjov, spændende og/eller indbringende turneringer i løbet af ugen. Det er ligemeget om man vil være med i en gratis turnering, smide lidt i puljen for at deltage i en Sit and Go-turnering eller betale lidt mere for at være med i en af deres store satellitturneringer. bet365 Poker har det hele.

 

bet365 Poker trafik

Hos bet365 Poker er trafikken helt sikkert i den høje ende af skalaen. Som nævnt før er de på det anden største pokernetværk i verden, hvilket betyder, at det er muligt at spille poker 365 dage om året og 24 timer i døgnet. Det mener vi er en kæmpe fordel for især deres nye kunder. Det er i øvrigt også et af de utallige parametre, som trækker oplevelsen op, når man spiller hos bet365 Poker.

 

bet365 Poker hjælp og kundeservice

Hvis man har brug for at kontakte kundeservicen hos bet365 Poker, er der flere forskellige måder at gøre det på. De har en masse dygtige medarbejdere, som der hele tiden er klar til at hjælpe alle dem, som der måtte have brug for det. Da de går meget op i at hjælpe alle deres kunder, nye som gamle, så det er aldrig en ubehagelig oplevelse at skulle kontakte kundeservicen hos bet365 Poker.

Besøg bet365 Poker

Denne side er opdateret den 6. december og er et udtryk for skribentens egne holdninger.